Stop mishandling af dyr i dag

Hjælp os med at sætte ind over for dyremishandling her og nu - og på sigt. Når du giver et bidrag, hjælper du os med at redde bjørne fra mishandling, du er med til at stoppe masseaflivninger af hunde, og du sørger for hjælp til dyr, der fanges i naturkatastrofer. Selv et lille beløb kan gøre en stor forskel. Støt os i dag.

Som tak for din støtte vil vi gerne forære dig vores kalender for 2020 med smukke billeder af nogle af de mange dyr, som har fået et bedre liv med hjælp fra dyrevenner som dig. Vi sender kalenderen hurtigst muligt.

DKK

Indtast beløb
Hjælp nu Støt nu Støt nu
Dine 0 kr. kan gøre at:
0
Du kan være med til at ændre livet for dyr
bjørne kan modtage basal dyrlægepleje, efter vi har befriet dem fra mishandling
0
Du kan være med til at ændre livet for dyr
heste kan få mad i kølvandet på en naturkatastrofe
0
Du kan være med til at ændre livet for dyr
hunde kan blive vaccineret mod rabies og blive beskyttet mod brutal aflivning

En fremtid uden bjørne-hundekampe

Da vi startede vores arbejde i Pakistan for over 20 år siden, blev omkring 300 bjørne udnyttet i bjørne-hundekampe – og der var cirka 1.000 kampe om året.

For et par år siden nåede vi ned på cirka 40 bjørne, der bliver udsat for denne grusomme behandling og under 10 årlige kampe. I dag er der heldigvis kun omkring 25 bjørne tilbage – takket være støtten fra gavmilde dyrevenner!

Det er en fantastisk fremgang for vores arbejde – men det er stadig er 25 bjørne for mange. Nu skal vi én gang for alle have sat en stopper for denne absurde form for ”underholdning”.

Vi indsamler penge på verdensplan. Derfor vil din støtte gå til vores omfattende arbejde med at beskytte udsatte dyr, herunder at hjælpe bjørnene i Pakistan.

Støt os i dag >>

DK - General - bjoerne hundekampe 2019 - 1/2 - 1/2 - Text and image ( min 689px wide image)